Tijdens de zomervakantie zitten we bij XL Reklame niet stil! We nemen momenteel het wagenpark van DPD onder handen. We gingen van start in juli en beletterden ondertussen al meer dan 130 wagens.

Onze collega Elke nam het voortouw voor de planning en administratie voor dit project en kan hiervoor rekenen op een fijne samenwerking met de collega’s van DPD. Zij zorgen telkens dat de chauffeurs op het afgesproken tijdstip en plaats aanwezig zijn. Zo kwamen onze beletteraars al enkele keren in het depot van Mechelen, Asse, Aalter en Lummen. In totaal zullen we maar liefst 200 wagens beletteren verspreid over 10 depots. 

Maar hoe werken we dit intern bol? Marie van ons grafisch team verdeelde de wagens onder in 2 categorieën. Zo hebben we een sticker pakket voor een kleiner model, alsook een grotere versie. In het verleden hebben we ook al enkele wagenparken beletterd waar we meer on demand moesten werken. Hier werden de stickers dan telkens aangepast aan het model van de wagen. Peanuts voor onze grafische afdeling!

Onze productie bereidt elke week een sticker pakket voor per wagen. De wagens van DPD bestaan namelijk uit meerdere soorten folies. Enkele rode printfolie logo’s, een rode wrap op de achterzijde en tekst in zwarte snijfolie. De logo’s worden op voorhand gesneden en geappliceerd. Momenteel staan er al pakketten klaar voor maar liefst 40 wagens. Wij houden wel van die doosjes vol rode kleur in onze atelier!

Heb jij een wagenpark dat toe is aan een rebrand? Wij houden ook heel veel van andere kleuren!

Music: https://www.bensound.com