De mogelijkheden van carwrapping zijn stilaan bij iedereen bekend. Toch hoeft wrapping niet te stoppen bij auto’s. Vrijwel alles kan ingepakt worden. De afgelopen jaren ondergingen de beschikbare folies een enorme technologische evolutie, waardoor er nu voor vrijwel iedere toepassing een aangepaste folie bestaat die een lange levensduur garandeert.
 

U kan het zo gek niet bedenken of XL Reklame heeft het al wel eens gewrapt. We geven graag enkele reële voorbeelden.

  • Zie u het de binnenafwerking van uw auto niet graag meer? Geen probleem, wij bedekken het houtmotief met een strak uitzicht in de gewenste kleur.
  • Hebt u een witte elektrische mountainbike gekocht, maar rijdt u liever rond in een camouflagekleur? Geen probleem, onze wrappers klaren de klus.
  •  Is uw meubilair versleten en aan een tweede leven toe? Met de folies Di-Noc van 3M geven we uw meubels een volledig ander uitzicht in het gewenst motief. Deze folies zijn beschikbaar in talrijke patronen, blijven krasvrij en bieden na een professionele plaatsing tien jaar garantie.
  •  Bent u het uitzicht van uw oude deuren beu? Geen probleem, wij brengen een print aan voor een volledig andere uitstraling.
  •  Is uw bedrijfsbalie aan vervanging toe? Hoeft niet meteen, met een print in marmerlook geven we dezelfde balie een volledig ander uitzicht.
  • Uw keukenkasten wrappen met een wereldkaart? Geen probleem!
  • Hebben de raamprofielen van uw veranda een dof uitzicht? Wij geven uw veranda een tweede leven.
  • Met een stijlvolle wrap geven we uw oude radiator een nieuw uiterlijk.

Waarom werken met XL?

Voor al deze opdrachten gebruiken wij steeds passende folies van kwaliteitsmerken zoals Avery of 3M. Met het oog op een lange duurzaamheid, werken wij strikt volgens de richtlijnen van de fabrikant. Avery biedt een eindeloze variëteit aan kleuren en prints. Deze folies hebben bovendien een ‘long term removability’-label, waardoor ze ook na enkele jaren nog eenvoudig te verwijderen zijn. Daarnaast beschikken wij enkel over vakmensen die alle folies professioneel komen plaatsen bij u op locatie. Ook biedt XL Reklame zowel oplossingen voor kortstondig als voor langer gebruik aan.

De mogelijkheden van 3D-wrapping zijn enorm gegroeid. Zo blinken de folies Di-Noc van 3M uit in slijtvastheid. Een keukenblad opnieuw bekleden? Geen probleem met dit product, de technisch zeer sterke folie garandeert een uiterst bestendige kraslaag.

Meer weten over de mogelijkheden van XL Reklame om te wrappen? Contacteer ons dan zeker voor meer informatie!

 

Wrappen - Bakfiets
Wrappen - Elektriciteitskast
Wrappen - Salontafel
Wrappen - Scheptoog
Wrappen - Bakfiets
Wrappen - Tuk-Tuk