Ondanks de verstrengde maatregelen van de Vlaamse overheid i.v.m. COVID-19 blijven wij operationeel. Dit houdt in dat wij nog steeds telefonisch en per mail bereikbaar zijn en dat lopende werken worden uitgevoerd zolang de gezondheid van onze werknemers niet in gedrang komt.

Getroffen maatregelen

Voor het overige blijven wij werken volgens de opgelegde maatregelen van de overheid. Zo hebben we alle overheidsvereisten ten zeerste in acht genomen zodat in alle tijden de gezondheid van onze werknemers en klanten gevrijwaard blijven. Concreet wilt dit zeggen dat onze werknemers zo veel mogelijk telewerken, dat al het fysiek contact tussen onze werknemers en met onze klanten wordt vermeden en dat steeds de regels i.v.m. social distancing worden nageleefd. Ook onze showroom is dus gesloten!

Onze plaatsingsdienst blijft ook verder werken zolang de gezondheid van onze werknemers niet in gevaar kan komen. Zo zullen onze werknemers enkel 1-mans werk uitvoeren en zo veel mogelijk in de buitenlucht werken.

Deze situatie blijft alvast aangehouden tot en met 3 april.

Wij volgen het nieuws omtrent COVID-19 nauwlettend op en houden u dan ook steeds op de hoogte indien er iets moest veranderen aan de huidige situatie.

Indien u nog vragen hebt over dit bericht kan u ons steeds contacteren:

Stay safe!

Het XL team