Fijne feesten en een prettig 2023!

De dagen worden korter en de avonden gezelliger! Namens XL Reklame willen wij u alvast fijne feesten en een prettig 2023 wensen. Wij zijn, zoals vele bedrijven, gesloten tussen Kerst en Nieuw.  Maandag 2 januari staan wij opnieuw fris en monter voor u klaar!

 

Een terugblik op 2022

Met het einde van het jaar stilaan in zicht willen we zeker even stilstaan bij wat we afgelopen jaar allemaal hebben verwezenlijkt.

We merken dat vooral de autobeletteringen het grootste deel van onze orders blijven! Toch merken we ook dat mensen hun weg weten te vinden naar XL Reklame voor het produceren voor stickers en folies om zelf te kleven.

Hoeveel auto’s we beletterden, met hoeveel folie we dit deden en andere nuttige en iets minder nuttige cijfers vind je hieronder. We zijn jullie, onze klanten, ontzettend dankbaar voor het jaar 2022 en we hopen dat we dit kunnen verderzetten in 2023!

 

Kerst-Infographic

Wat heeft 2023 voor ons in petto?

Ondertussen kijken we ook al voorzichtig uit naar volgend jaar, want er staat ons een heus feestje te wachten. XL Reklame wordt 30 en dat laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan. Verwacht u alvast aan acties en cadeautjes!
Kerst-XL-1
Kerst-XL-2