XL Reklame zal dit jaar deelnemen aan de 100 km-run om geld in te zamelen ten voordele van Kom op tegen Kanker onder de vleugels van de Grietsers. Ons team bestaat uit Dirk die de zware 40 km zal lopen, Brigitte die voor de stevige 30 km gaat, Vincent zal de pittige 20 km voor zijn rekening nemen en Marie zal instaan voor de elegante 10 km. Zij gaan samen de moeilijke uitdaging aan!100 km-run voor Kom op tegen Kanker

De uitdaging.

Het zal niet gemakkelijk zijn, de meerderheid van het team heeft de kilometers die zij kozen nog nooit eerder afgelegd. Dirk, Vincent en Marie zullen hun beste beentje voor zetten om Kom op tegen Kanker te steunen en hun eigen limieten verleggen.

Om grenzen te verleggen is de manier van de 100 km-run ideaal. Één loper start, na 10 km sluit de volgende zich aan en dit tot alle 4 deelnemers gelijktijdig aan het lopen zijn en samen de finish bereiken.

Een kijkje bij Brigitte die de 30 km zal lopen.

Brigitte is blij dat er ook een activiteit georganiseerd wordt voor lopers. Normaal gezien is het enkel 1000km fietsen maar nu het lopen er is bijgekomen, spreekt deelnemen haar veel meer aan.

Ze is begonnen met lopen in 1998 en beoefent deze hobby nog steeds meerdere keren per week, al of niet samen met haar man Tim. Ze hebben in het verleden al samen meegedaan aan kleine loopwedstrijden en vonden dit een leuke uitdaging. Nu doet Brigitte zelfs één keer per jaar mee aan een marathon.

De ervaren loopster zal dan ook instaan voor de stevige 30 km van de run. Brigitte zal de loop zien als een goede training voor haar volgende uitdaging, de marathon in Wenen die een maand na de 100 km-run zal plaatsvinden.

Wat zal jou motiveren?

 samenhorigheidsgevoel bij de 100 km-run

Wanneer er iets langskomt voor Kom op tegen Kanker dat zij leuk vinden, doen ze hier dan ook graag aan mee. Iedereen kent ondertussen wel iemand die gediagnosticeerd is met de ziekte of er aan overleden is. Een actie als de 100 km-run is een goed initiatief om mensen bij elkaar te brengen en gezamenlijk steun te tonen voor het goede doel.

Bij de vraag of zij activiteiten als dit nog eens wil doen vertelde ze “Ik loop sowieso al, dus als er een loop-opportuniteit voor het goede doel voorbij komt doe ik hier graag aan mee.” Waar Brigitte het meeste naar uitkijkt is het samenhorigheidsgevoel van het in een team lopen. Dit zorgt voor een extra motivator tijdens het lange traject.

 

Wil jij helpen?

Wil jij ons helpen Kom op tegen Kanker te steunen? Dat zou super zijn en kan hier! Klik hieronder om een kijkje te nemen naar ons zelf bedrukte gepersonaliseerde inpakpapier dat wij verkopen voor het goede doel. Dat lees je goed, jij kan zelf jouw logo op het inpakpapier laten plaatsen! Alle hulp is welkom want we moeten immers 2500 euro inschrijvingsgeld bij elkaar sprokkelen om te mogen deelnemen.

inpakpapier