Wist je dat je met één enkele kus meer dan 80 miljoen bacteriën uitwisselt? Als je de nieuwe wagens van Technopolis al zag rondrijden in Mechelen en omstreken vermoedelijk wel!
Met de verandering van de huisstijl van Technopolis, moesten ook de oude ontwerpen van de bestelwagens eraan geloven. Met deze nieuwe opvallende prints zullen ze gegarandeerd heel wat nieuwsgierige blikken krijgen.
 

Hoe gaan we juist te werk bij de belettering van een wagen?

 
De communicatiedienst van Technopolis bezorgde ons de technische tekeningen met de juiste prints op de juiste auto.
Na het vastleggen van de beletteringsdata gingen wij aan de slag.
 
De hoge kwaliteitsafbeeldingen moeten zorgvuldig worden klaargezet voor druk, waarbij we de print opdelen in verschillende stukken. We zorgen er steeds voor dat de print zo goed als mogelijk doorloopt over heel het voertuig. Tekst en andere kleine elementen voegen we achteraf toe bovenop de wrapfolie en moeten dus apart uitgesneden worden uit witte of zwarte folie.
 
Eens alles mooi is opgedeeld, gaan de drukbestanden naar de productie, waar alles wordt geprint, uitgesneden en klaargezet voor de wrappers en beletteraars.
 
Die laatsten zorgen ervoor dat de auto proper, ontvet en droog is voor plaatsing.
In ons atelier worden deze 3 bestelwagens van boven tot onder gewrapped in printfolie en afgewerkt met uitgeplotte teksten en logo’s. 
 
Na de plaatsing blijven de auto’s nog een nachtje binnen staan, om de hechting van de stickers te garanderen in de juiste temperaturen.
 
Wrap specialist Kevin vond dit een van de leukste projecten die hij al uitvoerde. “De 3 wagens bestickeren vond ik sowieso al leuk, omdat full wrap helemaal m’n ding is. Maar het ontwerp en de weetjes maakten het des te fijner om dit project tot een goed einde te brengen.”
Technopolis-2