XL Reklame is bekroond tot Avery Dennison Specialist Converter. Met onze keuze voor dit kwaliteitsmerk werken we uitsluitend met de beste folies op de markt voor onder andere autobelettering, indoor- en outdoorreclame. Alvorens we het certificaat in ontvangst mochten nemen, kwam Avery Dennison bij ons langs om na te gaan of we voldoen aan de vereiste voorwaarden.

Hoe verloopt onze productie? Gaan we correct om met de materialen? Hoe gaan we met onze klanten om? Op al deze vragen kregen we positief antwoord.

Het correct gebruik en de behandeling van de materialen, een goede productkennis, efficiënt printen en het lamineren zijn van essentieel belang. Daarnaast zijn ook de temperatuur en luchtvochtigheidsgraad in de printafdeling belangrijk.

Eén van onze sterke punten is dat we de klant begeleiden van A tot Z. Ook het feit dat we regelmatig testen uitvoeren op de materialen van Avery Dennison is een sterkte. Al deze informatie wordt gestructureerd opgeslagen wat zorgt voor een vlotte communicatie tussen de verschillende afdelingen.

Slechts drie Belgische bedrijven zijn Avery Dennison Specialist Converter. Door de combinatie van het gebruik van de folies van Avery Dennison en ons motto “geef de klant niet wat hij vraagt, maar wat hij nodig heeft” onderscheiden we ons van de concurrentie.