IT-dienstverlener Ordina uit Mechelen kocht 25 nieuwe auto’s aan en deze werden door XL Reklame van een belettering voorzien. Onze beletteraars zorgden ervoor dat de huisstijl van Ordina mooi werd doorgetrokken naar hun wagenpark. In het verleden hebben we het wagenpark van Ordina reeds enkele keren van een nieuwe look voorzien. Het is altijd fijn om lokaal samen te werken. XL Reklame is bovendien al jarenlang specialist in belettering van zowel grote als kleine wagenparken.

Hoe gaan we te werk?

Indien je interesse hebt in de belettering van jouw wagenpark, doorloop je de verschillende stappen. Eerst vraag je een offerte aan en deze zullen wij op maat maken en voorleggen. Zodra de offerte is goedgekeurd, zullen onze grafische ontwerpers aan de slag gaan en een mooi ontwerp maken naar jouw wensen. Ook hiervoor hebben we jouw akkoord nodig. Dit ontwerp hoeft niet hetzelfde te zijn voor al jouw wagens. Zo hebben wij in het verleden al voor diverse bedrijven meer dan 50 verschillende wagens beletterd.

Daarna gaan we over naar de planning. Indien het gaat om nieuwe wagens, dan kan de planning ook opgesteld worden met de garages die de wagens aanlevert. Tot slot vindt de belettering zelf plaats. Wij beschikken over een ruim atelier waar een tiental auto’s tegelijk binnen kunnen staan. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om bij jou op locatie te komen beletteren indien de omstandigheden in verband met de temperatuur dit toelaten.

Het vervoer van de wagens kan in samenspraak gebeuren met de garage die de wagens aanlevert. Indien de wagens al bij jou staan, kunnen wij deze ook zelf komen ophalen en terug komen afleveren. Een service van A tot Z op maat van de klant.

XL Reklame Mechelen - Belettering wagenpark Ordina
XL Reklame Mechelen - Belettering wagenpark Ordina
XL Reklame Mechelen - Belettering wagenpark Ordina