Eco wrap – PVC-vrije wrapfolie

PVC-vrije wrapfolie neemt alle voordelen van de gewone wrapfolie over én hij is ecologisch verantwoord! Een milieuvriendelijkere keuze die ook hoge prestaties levert.

De PVC-vrije folie maakt deel uit van XL Goes Green, ontworpen om een duurzamer alternatief te bieden voor PVC-producten en is een product van onze leverancier Avery Dennison. Omdat het geen chloor, ftalaten of andere halogenen bevat, vermindert het de uitstoot van vluchtige organische stoffen (VOC). Het biedt een gemakkelijk aan te brengen oplossing voor eindgebruikers die een stap willen zetten in de richting van meer duurzaamheid zonder in te boeten aan prestaties.
De PVC-vrije printfolie is combineerbaar met een PVC-vrije laminaat, zodat ook de bescherming milieuvriendelijk blijft en het geheel samenhangend is.

 

Voordelen

Buiten het feit dat de folie ecologisch verantwoord is, is de folie zeer 3D vervormbaar en herpositioneerbaar: glooiingen, rondingen en klinknagels zijn snel en eenvoudig te wikkelen.
Daarnaast is hij, dankzij de Air Egress technologie, gemakkelijke plaats- en verplaatsbaar zonder al te veel problemen met bubbels en rimpels.
Tenslotte kan de folie door veel verschillende printers bedrukt worden. Deze uitstekende printbaarheid zorgt voor verbluffende en levendige kleuren.

Indien geplaatst door een van onze gecertifieerde wrap-specialisten heeft de PVC-vrije folie een levensduur van 10 jaar en kunnen wij een garantie bieden van 6 jaar.

SP1504
Eco Wrap_Dats24

Offerte

Interesse? Twijfel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte - Autobelettering

  Firma: (*)

  Naam: (*)

  Telefoon: (*)

  Email: (*)

  Adres: (*)

  Soort voertuig: (*)

  IndienAnderVoertuig:

  Merk: (*)

  Model: (*)

  Kleur: (*)

  Nummerplaat: (*)

  Soort belettering: (*)

  Extra info: