Winkelpark Malinas is een openlucht winkelpark bestaande uit 19 winkels en 1 grote horecazaak. Het winkelpark is gelegen langs de N16 in de lus van de R6 ter hoogte van het op- en afrittencomplex Mechelen-Noord van de E19.  Het winkelpark omvat een gratis parking voor 900 auto’s en 400 fietsenstallingen.

De eerste steen voor dit prestigieuze project werd gelegd in 2020.

Een dergelijk bouwproject vraagt om een doorgedreven coördinatie. Aannemer Verelst had daarom nood aan een bureau ter plaatse en koos voor een werfcontainer die ze wilde voorzien van aluminium borden met de namen van hun partners.

Een kolfje naar onze hand! Onze van-alle-markten-thuis Sign-maker Dirk ging met plezier aan de slag! Hij bouwde samen met een collega een constructie rond de container en monteerde er de bestickerde aluborden tegen, een uitdaging, want zoiets wordt niet vaak gevraagd!  De folie werd voorzien van een beschermende laminaat, bestand tegen weer en wind. En zo had Verelst een gepersonaliseerd en comfortabel kantoor ter plaatse, van waar de bouw van dit ondertussen zeer succesvolle winkelcentrum tot in de puntjes kon worden geregeld.