Gerecycleerde materialen

Gerecycleerde materialen worden al jaren lang gebruikt bij XL. Denk hier vooral aan Cover Styl’ en Synaps. Hoe gaan wij te werk en wat zijn deze producten? Kom het hier te weten!

Printerieur- Cover Styl'

Cover Styl’

Cover Styl’ folie is een nieuwe manier om uw huisstijl via uw interieur te communiceren, zowel bij een opknapbeurt als bij nieuwbouw. Deze folie is slijtvast en door onze ervaren monteurs aan te brengen op oud of nieuw materiaal. Geef uw interieur een tweede leven en vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Ontdek hieronder alle mogelijkheden en contacteer ons gerust indien u nog vragen hebt. Lees meer!

Synaps gamma

Synaps

Synaps is synthetisch “papier” dat ideaal is voor onder andere outdoor posters en naamkaartjes. Dit materiaal maakt m.a.w. geen gebruik van hout en andere natuurlijke grondstoffen. Het niet scheurbare artikel kan zowel blinkend als mat worden gedrukt in eigen huis, op onze Colorado printer. Lees meer!

 

Eco Aslan folie

Eco Aslan Pet Folie

Deze Aslan folie is gemaakt van 30% gerecycleerd polyester dat verwerkt werd uit versnipperde en schoongemaakte plastic. Zijn witte oppervlak verzekert een kwaliteitsvolle druk. Verder is deze folie PVC-vrij en zorgt de snel oplosbare lijm voor een gemakkelijke demontage. Lees meer!