Wanneer we aan Dirk vragen waarom we de Colorado gekocht hebben start hij lachend een verhaal over hoe hij ooit begonnen is met 1 printer, die toen nog in onze huidige showroom stond, deze printte 2 meter per uur. Wat de Colorado 1630 zo speciaal maakt is dat hij snel is, heel snel: Hij kan voor een printbreedte van 155 cm maar liefst 100 meter per uur printen.

Ons nieuwste werkpaard

XL Reklame is bij het grote publiek vooral bekend als signbedrijf. We zijn uw partner in zowel in- als outdoor reclame en gespecialiseerd in autobeletteringen. Onze printers draaien dus alle dagen op volle toeren. Hoog tijd dat ons printerpark wat versterking kreeg. De Colorado is hierin, naast onze 2 laatste nieuwe HP Latex 800 Printers, ons nieuwste werkpaard. En het is een echte show pony, want we zijn het eerste bedrijf in België dat over deze Canon Colorado 1630 beschikt.

Naast zijn snelheid – onze printcapaciteit wordt nu bijna verdubbeld – werkt deze printer ook met de nieuwste UVgel-printtechnologie. Deze printtechniek zorgt voor een uitgebreide waaier aan beprintbare materialen. Zo is de inkt milieuvriendelijk, direct droog, zeer nauwkeurig te positioneren, zijn er extreem hoge printsnelheden mogelijk en is de inkt uitermate krasbestendig. Deze laatste mooie eigenschap zorgt ervoor dat er geen laminaat meer nodig is voor prints die tot 2 jaar moeten meegaan. Echter kan er wel nog steeds mat en glanzend geprint worden door de FLXfinish technologie. Dit bespaart tijd en materiaal, wat u weerspiegeld zal zien in uw productietermijn én prijs.