Tijdens het tweedaags festival We Can Dance in Zeebrugge stond deze bus te blinken in het zonnetje! Vanzelfsprekend was het een echte hit om foto’s voor te nemen, zeker als je weet dat het thema ‘Just An Illusion’ was. Al die kleurrijke outfits voor een zwart-wit busje, gaf een zeer leuk effect!

 

De mensen verantwoordelijk voor dit funky ontwerp was Studio Koevoet uit Gent. Zij vertrouwden ons met het volledig wrappen van deze bus. Dit beloofde een hele uitdaging te worden voor de orderbegeleiders, maar ook voor de productie en de beletteraars.

Alle zwart-wit vlakken terug in elkaar puzzelen bleek een hele klus. Gelukkig mocht de bus even bij ons blijven staan en konden we er onze tijd voor nemen.

Collega Brigitte vond dit persoonlijk een van de leukste projecten om te zien verwezenlijkt worden. “Als we het ontwerp via mail binnenkregen, schrokken we even. Gaat dit niet te veel zijn? Maar eens alle stickers erop kleefden, gaf het zo’n leuk effect! Ik kan me al helemaal inbeelden hoe geweldig dat eruit zal zien in het zonnetje op het strand”