De maand juni luidt de zomer in.

Bij XL Reklame luidt het echter nog meer in dan dat: we lanceren ons nieuwe logo en zetten vol in op Teamwork en -spirit die zullen resulteren in de service die u van ons gewend bent, met dat vleugje zomer erbij, en dit het hele jaar door.

Teamwork makes the dream work

Een nieuwe logo is de basis van een mooie, opvallende en creatieve huisstijl, die wij graag creëren voor onze klanten. Enkele maanden geleden begonnen we eraan, dit keer voor ons zelf.
Aangezien wij ervan doordrongen zijn dat teamspirit cruciaal is voor de goede werking van ons bedrijf, daagden we alle collega’s – niet enkel de Grafische – uit om mee te denken, te tekenen, te ontwerpen. Tien collega’s zonden hun beste creaties in en zoals het een goed werkende democratie betaamt, mocht iedereen zijn stem uitbrengen.

Een ontwerp met betekenis

Onze fonkelnieuwe collega Cien, Grafisch Orderbegeleider, ging met de meeste stemmen aan de haal en verwierf eeuwige roem met haar door de collega’s fel gesmaakte ontwerp. Ze behoudt de kleur oranje, zij het een andere teint, maar vervangt het grijs door  “petroleumblauw”, op aangeven van collega Marie. Met de grote “X” wil ze graag de nadruk leggen op onze brede waaier aan mogelijkheden en dat het voor de klanten zo groot mag gaan als ze dromen. Het levendige blauw duidt op een bedrijf waar “leven” in zit: flexibiliteit, vernieuwing en uiteraard de rode draad: Teamspirit.

Een huisstijl aanpassen mag dan wel één van onze specialiteiten zijn, het vraagt best wel wat werk, er zijn zoveel mogelijkheden. Daarom spreken we ook hier weer onze grootste troef aan: Ons Team.

 

En teamwork is het! Elke zal de planning opvolgen, zodat we stipt onze nieuwe start kunnen maken. Onze Grafische Orderbegeleiders Marie, Cien en Robin zorgen voor de vernieuwing van ons drukwerk, de aanpassingen op onze wagens, maar ook de bestickering boven en de beachvlaggen aan de inkom. Ook in ons Atelier voorzien zij nieuwe zipper wanden, het nieuwe logo op de muur en de spandoek constructie. Dit alles in huis geproduceerd door David, Mathieu en Kim. Als Brigitte de nieuwe kledij heeft besteld, kan alles richting borduurder vertrekken. Onze beletteraars tenslotte, zorgen met hun gebruikelijke enthousiasme voor een feilloze plaatsing.