Car Wrap

XL Reklame is de specialist in car wrap. Of het nu gaat over een full wrap, half wrap of een gewone autobelettering, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben een heel team vakmensen voor u klaarstaan die al jaren ervaring hebben in het wrappen van auto’s. Overigens speelt het type of merk van de auto ook geen rol, wij maken van elke auto een uniek pronkstuk dat gezien zal worden in het verkeer.

Car wrap? Onze specialiteit!

XL Reklame is al jarenlang gespecialiseerd in het wrappen van auto’s. Zo is car wrap de ideale manier om uw zichtbaarheid in het verkeer te vergroten. U kan uw auto laten wrappen met reclame om aandacht te trekken voor een product/dienst of bedrijf, uw auto te laten inpakken met prints naar eigen keuze of uw auto in een andere kleur laten wrappen. Onze mensen zijn de beste in hun vak en hebben al jaren ervaring. Daarnaast werken wij ook enkel met kwaliteitsvolle folies van Avery Dennison waardoor we ook uitgeroepen zijn tot Avery Dennison Specialist Converter. Hierdoor kunnen wij uw auto wrappen met garantie!

XL biedt u het allemaal

Bij XL Reklame werken we van A tot Z op maat van de klant en beslist u dus helemaal zelf over het formaat en het design. Wij bieden daarom verschillende formaten van car wrap aan. Zo heeft u de keuze tussen een full wrap, half wrap of gewone autobelettering. Daarnaast beschikken wij ook over ontwerpers die een strak design op maat maken en rekening houden met al uw wensen. Alle formaten kan u hier raadplegen.

Wilt u meer dan één wagen laten wrappen? Geen probleem! XL Reklame beschikt namelijk over een groot team aan beletteraars en neemt heel uw wagenpark onder handen zonder problemen.

Carwrap onder eigen dak

XL Reklame doet alles zelf en heeft daarom veel folies op voorraad. Daarnaast bedrukken wij ze ook allemaal in eigen huis op milieuvriendelijke wijze. Naast onze printafdeling beschikken wij ook over ons eigen atelier waar we uw auto helemaal zelf wrappen.

Kan u uw auto niet naar ons atelier brengen? Dit is geen probleem. XL Reklame kan ook bij u op locatie komen wrappen als er voldaan wordt aan enkele voorwaarden i.v.m. de temperatuur en het klimaat.

Wij bieden u eindeloos veel opties aan en leveren enkel professioneel werk af. Als u nog vragen hebt mag u ons altijd contacteren en vergeet zeker niet uw vrijblijvende offerte aan te vragen dan maken wij alvast een scherpe prijs voor u op.

Offerte

Interesse? Twijfel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte - Autobelettering

  Firma: (*)

  Naam: (*)

  Telefoon: (*)

  Email: (*)

  Adres: (*)

  Soort voertuig: (*)

  IndienAnderVoertuig:

  Merk: (*)

  Model: (*)

  Kleur: (*)

  Nummerplaat: (*)

  Soort belettering: (*)

  Extra info: