Niet tevreden over de kleur van jouw deuren of die felle muur in de badkamer helemaal beu gezien?

Met Cover Styl’ wordt jouw meubilair volledig omgetoverd! Deze folie kan zowel op oud als op nieuw materiaal aangebracht worden en geeft jouw interieur een nieuwe look. Bovendien is Cover Styl’ tot wel 70% goedkoper dan een gewone renovatie.

Cover Styl' - Voor & Na
Cover Styl' - Voor & Na

Certified Installer

Onze beletteraar Ost is sinds kort certified installer van Cover Styl’. Hij volgde een opleiding van 2 dagen bij Solar Screen in Luxemburg, de distributeur van Cover Styl’. Tijdens deze 2-daagse kreeg Ost zowel theorie- als praktijkles. Vanaf nu heeft hij dus de vereiste kennis en praktijkervaring om deze folie op de juiste manier aan te brengen.

Ost won zelfs een fles champagne omdat hij als snelste de Cover Styl’ folie kon kleven op een deur 😉

Ruim toepassingsgebied

Het toepassingsgebied van Cover Styl’ is heel ruim: plafonds, meubilair, in lobby’s en liften, op scheidingswanden en tegen muren… Daarnaast heeft de permanente vinyl een levensduur van maar liefst 10 jaar.

500 verschillende materialen

De folie is verkrijgbaar in maar liefst 500 verschillende soorten hout, metaal, leder, natuursteen, glitter, marmer, textiel of een simpele effen kleur. Marmer en betonlook sluiten helemaal aan bij de hedendaagse interieurtrends. Tussen dit uitgebreide aanbod vind je dus zeker en vast een geschikt materiaal!