Recent zorgden we voor een full wrap van de bestelwagen van onze leverancier PantoonBenes. PantoonBenes levert meermaals per week verschillende soorten zelfklevende folies bij XL Reklame. Het is altijd leuk om zo een wisselwerking aan te gaan.

De huisstijl kleuren van het bedrijf werden mooi doorgetrokken naar de bestelwagen.

De bestelwagen wordt vooral gebruikt door de technische dienst van PantoonBenes. Vandaar hun baseline: “Big in print, great in service” die zelfs op het dak van de bestelwagen pronkt.

Waarom XL Reklame?

Charlotte Van Lent, Marketing & Key Accountmanager bij PantoonBenes, vertelt graag waarom er voor XL Reklame gekozen werd.

Wij hebben gekozen voor XL Reklame omwille van jullie ervaring, professionalisme en persoonlijke aanpak. Jullie hebben Avery Dennison gecertificeerde monteurs en zo slapen wij op twee oren wat de kwaliteit van onze wrap betreft. Daarnaast is jullie tarief marktconform en waren jullie flexibel qua planning. De dag dat wij onze camionette geleverd hebben, hebben jullie zelfs voor de carwash gezorgd. Topservice van A tot Z en een aangename klantervaring. Het resultaat was er ook naar. Onze kleuren komen perfect uit dankzij jullie hoog kwalitatief printwerk, geleverd door de Avery Dennison Specialist Converter die XL Reklame is. Tot slot is het feit dat er met ecologische latexinkten geprint is voor ons een grote plus!

Wil je de bestelwagen van jouw bedrijf ook van een nieuwe look voorzien? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan!

Full wrap bestelwagen PantoonBenes
Full wrap bestelwagen PantoonBenes
Full wrap bestelwagen PantoonBenes