Outdoor

Outdoor reclame is net zo belangrijk als indoor reclame. Als u klanten naar uw handels of horecazaak wil lokken moet uw gebouw in eerste instantie opvallen en een goede indruk geven langs de buitenkant zodat potentiële klanten de stap zetten om naar binnen te komen. Om de uitstraling van uw bedrijf te verzorgen hebben wij een uitgebreid assortiment aan outdoor reclamemogelijkheden klaarstaan voor u. Wij maken uw bedrijf zichtbaar. Ontdek hieronder alvast al onze producten of contacteer één van onze mensen bij vragen.

Gevelreclame-Reclamepaneel

Gevelletters zijn de ideale vorm van gevelreclame als u meer reliëf wilt. Gevelletters zijn verkrijgbaar zowel onverlicht als verlicht.

Gevelreclame-Reclamepaneel

XL Reklame verzorgt de opmeting, de print en de plaatsing van uw reclamepaneel. Onze reclamepanelen worden altijd vervaardigd uit zeer hoogwaardige en slijtvaste materialen. U kan in deze categorie zowel onverlichte als verlichte opties terugvinden.

In deze categorie vindt u al onze opties voor outdoor textiel reclame. U kan bij ons terecht voor de bedrukking van uw doeken, alsook voor de plaatsing van de frames. We beschikken ook hier over verlichte en onverlichte opties.

Outdoor reclame? Onze specialiteit!

Bij outdoor reclame denken we meteen aan reclamepanelen, maar de mogelijkheden zijn veel groter dan dat. Zo biedt XL spandoeken, gevelreclame, etalagebelettering en veel meer mogelijkheden aan. Wij maken uw bedrijf zichtbaar en kunnen daarvoor beroep doen op een ruim team met jaren ervaring die klaarstaan om u te helpen. Omdat de klant centraal staat bij ons proberen wij een complete service te bieden van opmeting tot plaatsing.

De eerste indruk is de belangrijkste

Een aantrekkelijk gebouw zal meer potentiële klanten overtuigen om naar binnen te wandelen dan een gebouw dat niet is onderhouden. Daarom zijn gevelreclame en etalagebelettering één van de belangrijkste vormen van reclame. Klanten moeten een goede eerste indruk hebben van uw handels- of horecazaak zodat ze de stap durven zetten om naar binnen te komen. Daarnaast moet uw gebouw ook opvallen zodat voorbijgangers uw bedrijf herkennen en weten waar u te vinden bent. XL Reklame heeft daarom een ruim aanbod aan gevelreclame en folies om uw etalage in te pakken. Kom zeker eens langs in ons atelier en ervaar onze mogelijkheden zelf of contacteer één van onze mensen bij vragen.

Alles onder eigen dak

Van ontwerp tot het plaatsen van de reclame: bij ons vindt u alles onder één dak! Zo beschikken wij steeds over een ruime voorraad en staan altijd klaar om u zo snel mogelijk tot dienst te zijn.

Wij bieden u eindeloos veel opties aan en leveren enkel professioneel werk af. Als u nog vragen hebt mag u ons altijd contacteren of vraag uw vrijblijvende offerte aan dan maken wij alvast een scherpe prijs voor u op.

Recente realisaties outdoor reclame

Aankleding Studio Dinn

Aankleding Studio Dinn

Onlangs besliste studio Dinn zich in de toekomst enkel nog te focussen op rouwdrukwerk. Uiteraard hoort bij deze rebranding ook een nieuwe huisstijl en dus nieuwe reclame. Het XL-team zorgde mee voor deze rebranding met nieuwe outdoor reclame. Zo werden onder meer de...

Belettering windmolen VLEEMO

Belettering windmolen VLEEMO

Recent trokken drie van onze beletteraars naar de haven van Antwerpen voor een niet alledaagse opdracht: de belettering van een windmolen. Een tijdje geleden kregen we telefonisch de vraag of we ook windmolens kunnen beletteren. We zochten eerst uit of dit mogelijk...

Offerte 

Interesse? Twijfel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte Outdoor

  Firma: (*)

  Naam: (*)

  Telefoon: (*)

  Email: (*)

  Adres: (*)

  Bericht: (*)