Outdoor

Met XL zien ze je wel! Dat is ons ultieme doel. Wij begrijpen maar al te goed hoe moeilijk het is boven de rest uit te steken vandaag de dag. Gelukkig hebben wij een uitgebreid assortiment aan outdoor reclame mogelijkheden klaarstaan voor u, zodat u zorgeloos de perfecte eerste indruk kunt maken.

 

lichtreclame

Mag het opvallen voor u? Met onze gevelletters creëert men extra reliëf. Er zijn zowel onverlichte als verlichte versies, zodat uw gevel zelfs ‘s nachts zichtbaar is!

Gevelreclame-Reclamepaneel

Opmeten, printen, plaatsen? We got you! XL Reklame verzorgt het allemaal. Onze reclamepanelen zijn van slijtvast materiaal, zodat ze bestand zijn tegen weer en wind. Ook hier kan u kiezen voor verlicht of onverlicht.

Ziet u het groots? Bij ons kan u terecht voor uw outdoor textiel reclame. De bedrukking kan worden wat u maar wil en productie en plaatsing nemen wij voor onze rekening, u hoeft enkel nog te kiezen voor een verlichte of onverlichte versie.

Outdoor reclame? Onze specialiteit!

Bij XL Reklame weten we hoe belangrijk een eerste indruk is. Daarom gaan we graag een stapje verder in onze outdoor reclame. Het simpele reclamepaneel beu? XL biedt spandoeken, etalagebelettering, gevelreclame en nog veel meer! Omdat de klant bij ons centraal staat, verzorgen wij het hele proces, van opmeting tot plaatsing en alles op maat.

De eerste indruk is de belangrijkste

Een aantrekkelijk gebouw zal meer potentiële klanten overtuigen om naar binnen te wandelen dan een gebouw dat niet is aangekleed. Daarom zijn gevelreclame en etalagebelettering één van de belangrijkste vormen van reclame. Klanten moeten een goede eerste indruk hebben van uw handels- of horecazaak zodat ze de stap durven zetten om naar binnen te komen. Daarnaast moet uw gebouw ook opvallen zodat voorbijgangers uw bedrijf herkennen en weten waar u te vinden bent. XL Reklame heeft daarom een ruim aanbod aan gevelreclame en folies om uw etalage in te pakken. Kom zeker eens langs in ons atelier en ervaar onze mogelijkheden zelf of contacteer één van onze mensen bij vragen.

Alles onder eigen dak

Van ontwerp tot het plaatsen van uw reclame: bij ons vindt u alles onder één dak! Zo beschikken wij steeds over een ruime voorraad en staan we altijd klaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Wij bieden u eindeloos veel opties en leveren enkel professioneel werk af. Als u nog vragen hebt mag u ons altijd contacteren of vraag uw vrijblijvende offerte aan dan maken wij alvast een scherpe prijs voor u op.

Recente realisaties outdoor reclame

Een eyecatcher van formaat!

Een eyecatcher van formaat!

Nieuwsgierig naar een paar 'behind the scenes'-beelden? 👀Dit is hoe een doosletter met verlichting langs achter is opgebouwd.Op een plexiplaat worden LED-lampjes aangebracht, met op de uiteinden houdertjes zodat de gekleurde letter erover kan schuiven.Eenvoudig...

Naamsverandering? Zo geregeld!

Naamsverandering? Zo geregeld!

De Thomas More Hogeschool is al meermaals van naam en het daarbijhorend logo veranderd. Onlangs kreeg het logo en de huisstijl een nieuwe look en moesten alle communicatiemiddelen een update krijgen. Een hele klus om alle banners, raamstickers en auto's te wijzigen,...

Offerte

Interesse? Twijfel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte Outdoor

  Firma: (*)

  Naam: (*)

  Telefoon: (*)

  Email: (*)

  Adres: (*)

  Bericht: (*)