Indicatieprijzen beletteringen

 

XL Reklame is specialist in autobelettering en carwrap. De indicatieprijzen voor belettering vindt u alvast hieronder, deze gangen af van het type en de grote van uw voertuig. Al de prijzen die u ziet staan zijn exclusief BTW en opmaakkosten en zijn slechts indicaties die nog kunnen afwijken. Als u nog vragen hebt, dan mag u ons zeker contacteren voor meer informatie. Indien u geïnteresseerd bent, vraag dan zeker een vrijblijvende offerte aan en dan maken wij een prijs op maat voor u.

Bij autobelettering hoeft u niet alleen te denken aan auto’s. U kan bij ons ook terecht voor het beletteren of wrappen van vrachtwagens. Dit kan dan gaan over de cabine, maar ook over de laadbak. U kan hier ook steeds beroep doen op ons grafisch team om u bij te staan bij een mooi ontwerp. In het verleden bestickerden we al motors, fietsen, bakfietsen, paardentrailers, kranen, mobilehomes, remorken, windmolens, … aarzel dus niet om ons te contacteren indien u niet meteen een voorbeeld of richtprijs vindt van uw voertuig.

Naast het wrappen en beletteren van voertuigen, levert XL Reklame nog andere services. Om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken, kunnen wij oude stickers op uw wagen verwijderen. Daarnaast beschikken wij over enkele getalenteerde grafische ontwerpers die een uniek design op maat kunnen maken. Hieronder vindt u de tarieven waaraan wij deze services aanbieden.

 • Demontage oude autostickers: 55 EUR/uur
 • Opmaak autobelettering: 60 EUR/uur

Offerte

Interesse? Twijfel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte - Autobelettering

  Firma: (*)

  Naam: (*)

  Telefoon: (*)

  Email: (*)

  Adres: (*)

  Soort voertuig: (*)

  IndienAnderVoertuig:

  Merk: (*)

  Model: (*)

  Kleur: (*)

  Nummerplaat: (*)

  Soort belettering: (*)

  Extra info: